Res med oss till London och bett i januari 2018


Liksom tidigare år kommer Janssondata att anordna en gruppresa till London i slutet av januari.
Utöver ett självklart besök på BETT-mässan ingår även guidade besök på två skolor i Londonområdet, föreläsningar, gemensam välkomstmiddag och inte minst en massa nätverkande och erfarenhetsutbyte med kollegor från Skåne och andra delar av skolsverige.

Stacks Image 435

Årets tema är Smarta miljöer för digitaliserade skolor

Vi besöker skolor som kommit långt i sin digitalisering och har byggt upp smarta skolmiljöer som stödjer denna.
Våra föreläsare pratar om digitalisering, skolmiljöer och nya krav som ställs då skolan ska vara digital och uppkopplad.

Våra partners, Ante och Frida

I år har vi tagit hjälp av två riktiga superstars inom skola, digitalisering, ledarskap och lärmiljöer; Ante Runnquist och Frida Gustafsson.
Ante är Change and Learning Manager på arkitektbyrån Codesign, och Frida Wennö är VD på utbildningsföretaget TÄNK OM. De har båda en bakgrund som lärare, chefer och ledare på olika nivåer i skolvärlden. Lärmiljö är genomgående tema deras arbete: En fantastisk pedagogisk verksamhet bygger på att vi ser kultur, pedagogik samt fysisk och digital lärmiljö som en helhet.
Stacks Image 475
Just nu driver Frida och Ante projekt inom allt från programmering, ledarskap och systematiskt kvalitetsarbete till skapandet av nya skolor.
Ante och Frida har i mer än 10 år arbetat tillsammans för att lära om och skapa goda förutsättningar för barns och elevers lärande. De har också deltagit i internationella projekt för att inspirera och dela erfarenheter om innovativ skolutveckling, stimulerande lärmiljöer och undervisningsförbättring.
I London kommer Ante och Frida inspirera och vägleda oss på temat "miljöer som stödjer skolans digitalisering”. Det handlar om allt ifrån hur den fysiska och pedagogiska lärmiljön hänger samman till hur läroplanens nya skrivningarna om digital kompetens kan förankras och omsättas i god undervisning. Följ med på en resa fullspäckad med inspiration, nya perspektiv och verktyg och… kanske framförallt, möjlighet till möten och erfarenhetsutbyte med andra fullblodsproffs från hela Sverige.


Stacks Image 460

Resepaket

24-28 januari
Avresa från Kastrup onsdag 24/1
(Eller från annan flygplats enligt överenskommelse)
Hemresa från London söndag 28/1

Detta Ingår

- Flygresa Kastrup-London tor *)
- Transfer mellan flygplats och London tor *)
- Oyster Card laddat med £20 för transporter i London
- Fyra nätter i hotellrum med frukost, Holiday Inn Kensington Forum
- Onsdag: Välkomstmiddag
- Torsdag: Studiebesök på två skolor
- Fredag: Föreläsningar och/eller besök på BETT-mässan
- Lördag: Besök på BETT-mässan
Pris per person i delat två-bäddsrum: ca 10 900 kr
*) Pris utan flyg och transfer: ca 9 100 kr
Tillägg enkelrum: Ca 2 700 kr
(Priserna är preliminära. 2,67% moms tillkommer)
> Ladda ner inbjudan här <
> Här kan du läsa om bett 2018 <

Anmälan

Vill du åka med oss så > Anmäl dig här <