Stacks Image 1422


Smart telefoni, växel och chatt


Under ett antal år har Janssondata använt en molnbaserad växel från skånska Telavox. Vi tycker att den är så bra och så prisvärd att vi gärna säljer den till dig och ditt företag. Vi älskar att kunna mixa fasta telefoner med våra mobiler. Speciellt bra är det att ha växelfunktionerna i sin iPhone, så att det är lätt att se om en kollega är upptagen eller om det är läge att koppla vidare ett samtal. För administratören är det skönt med ett lättanvänt grafiskt gränssnitt för att konfigurera och ändra sina växeltjänster. Det spelar ingen roll om du är ensam entreprenör med stora visioner eller ett etablerat miljardföretag. Det finns troligen en telefonilösning för dig som är både prisvärd, flexibel och modern.

> Kontakta oss så kan vi prata telefoni! <
Telavox Flow - effektiv kommunikation


Telavox kallar sin lösning för telefoni "Flow".

I Flow är alla abonnemang utbytta mot licenser. Licenserna är inte bundna till en specifik person utan kan flyttas runt hur som helst. Det gör att du aldrig behöver tänka på att säga upp eller teckna nya telefonabonnemang. Administrationen sköter du enkelt själv via webben. Smart, tycker vi!

Att det går lika enkelt att administrera tjänster och funktioner från telefonen, paddan eller datorn är en självklarhet.Flow-appen - det är här det händer!


Appen Flow finns för Mac, PC, iOS och Android.

> Se alla appar här <

Telia, men ändå inte


Telavox använder Telias mobilnät, dvs det nät som ger bäst täckning på flest platser i landet.Vad kostar det?


Lite olika såklart, men 299 kr per licens och månad är ett vanligt pris. För de pengarna får du en mobiltelefonlicens 3000 min/sms per månad, 1 GB surf och en växeltjänst.

För 300 kr till får hela företaget en mobil växel med 3 växelttjänster. Fem mobila licenser och en lite mer avancerad växel kostar alltså 1 795 kr/mån.

Röstbrevlåda, nummervisning, telefonkonferens, chatt mm ingår också.

För de som nöjer sig med en fast telefon kostar en sådan licens bara 149 kr per månad. 3000 samtalsminuter ingår i priset.

> Mer om de olika licenserna här <Moms tillkommer