Stacks Image 1422

Nätverkslösningar för alla


Oavsett om du är privatperson som behöver ett trådlöst nätverk i din lägenhet eller om du representerar ett företag eller en skola med mycket större behov så kan vi hjälpa dig med dina nätverksfrågor.

I vårt sortiment finns nätverksprodukter och lösningar från några av de ledande tillverkarna. De vanligaste produkterna kan du finna i vår butik, men de flesta tar vi hem först efter en behovsanalys som vi gör tillsammans med dig.Ubiquiti


Ubiquiti har på kort tid slagit igenom stort med sina banbrytande produkter. Ubiquiti är helt och hållet fokuserade på nätverksprodukter och deras mest kända produkter är troligen de ofta runda UniFi wi-fi accesspunkterna, men i sortimentet finns även kraftfulla och prisvärda säkerhetsprodukter. Vi gillar dem för att de är prisvärda, flexibla och lätta att administrera.

Cisco Meraki


Cisco är världens ledande leverantör av produkter och tjänster inom nätverk och datorkommunikation. Janssondata är certifierad leverantör av delar av sortimentet och kan därför hjälpa kunder med mer komplexa behov.

Bland de produkter vi säljer och supportar finns MDM-system, brandväggar, switchar och wi-fi accesspunkter.